Numsy White Noise Review (2021)

  1. Home
  2.  – 
  3. Reviews
  4.  – Numsy White Noise Review (2021)

Hoe Ruis Je Baby (En Jou) Helpt Slapen

Ik doe tegenwoordig heel wat onderzoek voor Liglekker.nl om nieuwe artikels te schrijven en kwam tijdens mijn zoektocht de Numsy tegen. Het leek mij zo fascinerend dat je door middel van ruisgeluiden je baby kan laten slapen dat ik hier wel wat dieper op in moest gaan. Ik kon de verleiding dus niet weerstaan want als dit werkt dan zou het wel eens de oplossing kunnen zijn voor vele ouders. Ben je ook benieuwd? In deze review van Numsy leg ik je uit wat het is, hoe het werkt, wat het kost en wat voor keuzes je hebt.

 

Hoe Werkt White Noise?

 

White noise of witte ruis is zoals de naam al doet vermoeden een ruisend geluid. Toen ik het voor het eerst hoorde moest ik denken aan de zee, maar dan net iets anders. Als je nu benieuwd bent naar hoe dit klinkt dan kan je hierlangs eens op het clipje drukken om te luisteren.

Baby’s houden van white noise omdat dit typische geluid heel dichtbij het geluid komt waar ze zo gewend aan waren toen ze nog comfortabel dag en nacht in de warmte van je baarmoeder zaten. Ze hoorden het kloppen van je hart, het geluid van het stromen van je bloed en je ritmisch in- en uitademen. Als vergelijking: je stofzuiger produceert zo’n 70 tot 80 decibel en de geluiden waar je baby aan werd blootgesteld in je baarmoeder produceerden wel zo’n 70 tot 91 decibel! Kortgezegd kunnen we wel stellen dat je baarmoeder niet zo’n stille plek is 😊

 

Benieuwd Naar Waar je de White Noise Toestellen kunt vinden?

Eénmaal geboren komt je kleintje in een heel verontrustende en voor hem/haar stille wereld terecht. Alhoewel er door de kersverse ouders meestal alles aan gedaan wordt om het zo comfortabel mogelijk te maken voor hun kleine spruit maakt dat deze nieuwe beschermde stille leefomgeving hem/haar afgescheiden, bang en geïsoleerd doet voelen. Geen wonder dat je baby het vaak moeilijk heeft om in slaap te vallen.

 

numsy nightcalm

Hoe Numsy’s White Noise je Baby helpt Slapen

 

Numsy heeft een groot aanbod in diverse modellen van apparaatjes die allemaal white noise en andere kalmerende geluiden kunnen produceren, er is zelfs een model met een ingebouwde daglichtwekker. De meeste kan je zowel bedraad als vele uren op de ingebouwde batterij gebruiken, handig voor onderweg!

 

Al de white noise machines van Numsy creëren een comfortabele, baarmoederachtige omgeving wat je angstige pasgeborene kalmeert, aanmoedigt te stoppen met huilen en sneller in slaap te vallen. De numsy white noise machines helpen je baby ook langer door te slapen.

Vraag je jezelf soms af hoe het komt dat je baby maar 20 minuten per keer lijkt te slapen? Dit komt omdat ze wisselen tussen diepe en lichte slaap en ondergaan telkens een periode wat ook wel opwinding genoemd wordt. Baby’s worden makkelijk wakker tijdens de eerste periode van lichte slaap en worden bang en beginnen dan vaak te huilen.

White noise kan helpen om die 20 minuten van je pasgeborene te helpen sussen. Dit komt doordat dit geluid deurbellen, rammelende deuren en andere storende geluiden er als het ware uitfiltert, wat zeker belangrijk is tijdens deze kwetsbare slaapfases. Als je baby toch wakker dreigt te worden dan zal het kalmerende geluid van de numsy white noise machine je kleintje helpen om weer lekker in slaap te vallen.

 

White Noise voor Volwassenen

 

Als je last hebt van slaapproblemen dan zal je vast wel van alles geprobeerd hebben? Maar wist je dat white noise niet enkel voor de kleintjes is? White noise heeft namelijk de eigenschap geluiden van buitenaf te blokkeren. Ideaal dus als je last hebt van bijvoorbeeld een snurkende partner, vervelende blaffende honden van de buren of andere omgevingsgeluiden. White noise is daarom een blijvende oplossing. Numsy heeft in hun droomshop verschillende modellen die zeker geschikt zijn voor volwassenen, er is zelfs een model met verschillende kleuren ademend licht, handig want als je je ademhaling hierop afstemt val je meteen in slaap!

Benieuwd Naar Waar je de White Noise Toestellen kunt vinden?

white noise voor volwassenen en baby

Numsy Review

 

Numsy heeft tal van producten in hun gamma waar je zeker je ding gaat vinden. White Noise Machines zijn echter hun specialiteit en er zit zeker een modelletje bij dat wat voor je is. Misschien dat ik in de toekomst nog een review per White Noise Machine ga maken als hier veel vraag naar is. De White Noise machines hebben tal van instelmogelijkheden en elk model heeft zijn specialiteit. Zo zijn er White Noise machines die je kan instellen met je smartphone, zijn er modellen die ook baarmoedergeluiden nabootsen en zelfs modellen met een ingebouwde daglichtwekker. De prijzen beginnen met het goedkoopste model voor een kleine 30€ en voor hun topper zit je rond de 79€. De meeste hebben een ingebouwde accu, dus ideaal voor onderweg of wanneer er geen stopcontact in de buurt is.

De white noise toestelletjes van Numsy worden gratis verzonden en er zit een 30 dagen niet goed geld terug garantie op.

Numsy's White Noise Toestellen

vanaf 29.95€
9.6

Kwaliteit

9.5/10

Keuze Geluiden

10.0/10

Vormgeving

9.0/10

Accu

9.5/10

Geluidskwaliteit

10.0/10