Persoonlijke Review van De Samen Slank Community (2021) van Makkelijkafvallen.nl

 1. Home
 2.  – 
 3. Gezondheid & Afvallen
 4.  – Persoonlijke Review van De Samen Slank Community (2021) van Makkelijkafvallen.nl

Kom te weten waarom het in een community wel lukt om je ideale gewicht te krijgen en te behouden!

 

Ik ben het eerst in aanraking gekomen met Makkelijkafvallen.nl door hun zomer slank programma (lees hier mijn review). Alhoewel het een heel goed programma is had ik toch wat moeite om ook na de zomer op gewicht te blijven. Toen las ik in één van hun mails dat ze nu ook een Samen Slank Community hebben. Dit leek me net het zetje in de rug wat ik nodig had om gemotiveerd te blijven. Of het me gelukt is om hierdoor gemotiveerd te blijven en wat de Samen slank community allemaal inhoud lees je allemaal in deze Review! Oh, ik heb ook nog een mooie korting kunnen regelen. Je kan als je wilt tijdelijk de community proberen voor 1 euro. Klik dan gewoon op 1 van de knoppen en je gaat meteen naar de aanbieding. Of klik meteen hier 😊

Vrouw met weegschaal uit de samen slank community review

Gewicht en je nachtrust

 

Je vraagt je misschien af waarom ik reeds verschillende artikelen en reviews heb in verband met afvallen op mijn blog, waar het toch veelal over je nachtrust gaat. Dit is heel simpel: hoe zwaar je bent heeft heel veel invloed op je nachtrust. Mensen die zwaarlijvig zijn hebben een grotere kans op slaapapneu, hebben slaap van mindere kwaliteit, slapen minder goed door en dit leidt allemaal weer tot andere gezondheidsrisico’s.

Wil jij ook genieten van de ondersteuning van een hele community?

Wanneer je hieronder op de knop drukt ga je meteen naar de Tijdelijke Actiepagina waar je voor slechts 1 Euro direct 30 dagen toegang hebt tot de Samen Slank Community!

Waarom de Samen Slank Community?

 

Als er iets is wat ik heb ondervonden in alle dingen die ik al heb ondernomen dan is het wel dat de meeste dingen die ik heb volgehouden de dingen zijn die ik niet alleen heb gedaan. Zo ga ik bijvoorbeeld wekelijks wandelen met m’n maatje. Kan hij een week niet omdat hij ziek is of andere verplichtingen heeft, dan ga ik niet zo snel uit m’n eigen die wekelijkse wandeling maken.

Dat is meteen de kracht van de Samen Slank Community: je bent niet langer alleen met hetzelfde doel bezig. Sterker nog: je streeft naar hetzelfde doel samen met zo’n 1200 gemotiveerde vrouwen (en enkele mannen).

handen in een kring wat de community voorstelt van samen slank

Wat kan je verwachten wanneer je lid wordt van de Samen Slank Community?

Het is duidelijk dat de Samen Slank Community verder gaat met de succesformule van koolhydraatarm eten.  Naast de bibliotheek aan trainingen waar je meteen mee aan de slag kunt heb je altijd de steun van de community achter de hand: er staat altijd wel iemand voor je klaar die je begrijpt.

Met de wekelijkse recepten en handige boodschappenlijstjes tover je dagelijks de lekkerste gerechten op tafel. Je hoeft dus echt geen honger te lijden om makkelijk af te vallen.

7 Doorbraken voor een slank en gelukkig leven!

 

De volgende 7 doorbraken heeft Niels Bosman (oprichter van Makkelijk Afvallen) gerealiseerd voor zijn Samen Slank Community:

 

Doorbraak 1: 3 Simpele richtlijnen voor koolhydraatarm eten

 

Als je gezonder wilt worden en de nodige kilo’s wilt verliezen dan moet je gewoon minder slechte koolhydraten gaan eten. Een succesvolle koolhydraatarme levensstijl bestaat dan ook uit:

 1. Gezond eten, zonder dat je jezelf hoeft uit te hongeren.
 2. Blijven genieten, maar wel steeds vaker de gezonde keuzes maken.
 3. Niet te snel willen afvallen.
giphy

Doorbraak 2: Hou jezelf niet meer voor de gek

 

We bedenken allemaal excuses om (nog) niet te beginnen. Het lijkt wel of het goede moment om te beginnen er (net) niet is. Als we heel eerlijk zijn weten we dat er geen beter moment om te starten is dan vandaag…

Doorbraak 3: Een stok achter de deur!

 

De meest succesvolle mensen zijn succesvol in wat ze doen omdat ze meestal goede begeleiding hebben. Het kiezen van de juiste begeleiding blijkt dan ook zeer belangrijk te zijn.

Een goede coach is iemand die de juiste vragen durft te stellen en die zo jou zelf tot de juiste oplossing laat komen. Een echte stok achter de deur als het ware.

Daarom is de Samen Slank Community jouw stok achter de deur:

 • Elke Week een gloednieuw weekmenu
 • Toegang tot de meest actieve facebook groep waar we elkaar inspireren en motiveren
 • Toegang tot al de beste technieken om vooruitgang te boeken naar een slank en gezond leven
giphy

Doorbraak 4: Een dieet volgen is nooit de oplossing (jojo)

 

We vallen helaas bijna altijd terug in onze oude patronen. Dit komt mede omdat ons leven niet altijd gemakkelijk is en tijdens die stressvolle momenten gaan we bijna altijd de fout in. Of het tegenovergestelde, je wordt overmoedig. Vervolgens denk je: “nu heb ik het verdiend” en verval je terug in je oude patronen. Herkenbaar?

Gelukkig heeft Niels 5 jaar ervaring als coach en is hij dagelijks fulltime bezig met zijn klanten. Hij weet ondertussen wat werkt en wat niet werkt. Omdat hij weet dat je een terugval gaat krijgen en dit heel normaal is weet hij dat het belangrijk is om dit een langere periode te doen.

We overschatten namelijk altijd wat we kunnen doen in 1 week en we onderschatten wat we kunnen doen in bijvoorbeeld een jaar. Hoe zou je leven er uit zien als je jezelf verbindt om het 1 jaar vol te houden. Hoe slank zou je zijn? Hoeveel gezonder zou je zijn?

Stapje voor stapje kom je dankzij de Samen Slank Community dichter bij je doel en langzaam maar zeker vliegen de kilo’s eraf!

Voordat je het weet zit je op je streefgewicht zonder dat je het gevoel hebt dat je op dieet bent geweest.

Doorbraak 5: Je hormonen zijn uit balans geraakt

 

Ik zal het maar gewoon eerlijk zeggen: als je éénmaal een keer te dik bent geweest, dan blijf je hier je hele leven last van hebben. Je hormonen zijn namelijk in de war geraakt. Gelukkig kan je hier wat aan doen maar dit kost tijd en je moet een stappenplan volgen. Dit stappenplan krijg je ook als je jezelf aanmeldt voor Samen Slank.

rode telefoon als ondersteuning

Doorbraak 6: Je hebt een groep nodig die je ondersteund

 

Net zoals het grote succes van weight watchers lag in het feit dat de oprichtster een supportgroep oprichtte, werkt de samen slank community ook zo goed. Zo heb je altijd de steun van de groep achter de hand, een vangnet als het ware.

Wil jij ook genieten van de ondersteuning van een hele community?

Wanneer je hieronder op de knop drukt ga je meteen naar de Tijdelijke Actiepagina waar je voor slechts 1 Euro direct 30 dagen toegang hebt tot de Samen Slank Community!

Doorbraak 7: Succesvol afvallen hoeft niet duur te zijn

 

Omdat privé coaching zo duur is, heeft Niels de Samen Slank Community opgericht. Omdat Niels samen met nog 3 moderators werkt kan hij zo veel mensen tegelijk helpen en dit tegen een betaalbare prijs.

giphy

Wat krijg ik allemaal wanneer ik lid word?

 

 • Een warme Facebook community van MEER DAN 1000 gelijkgestemde vrouwen
 • Direct toegang tot alle trainingen!
 • Elke week een nieuw weekmenu met een handig boodschappenlijstje
 • De juiste begeleiding zodat je niet terugvalt à Live onlinetrainingen
 • Vraag & Antwoord met Niels Bosman
 • Trainings Webinars over Verschillende onderwerpen
 • Uitdagingen en zelfs prijzen

Hoe zijn de ervaringen van de leden?

De ervaringen die ik in de besloten facebook groep lees en ook daarbuiten zijn vooral positief. Iedereen beseft goed dat je het zelf moet doen, maar dankzij de community hoef je het niet alleen te doen. Altijd staat er wel iemand klaar en we zitten er allemaal in hetzelfde schuitje. Er worden ook recepten uitgewisseld en ik zie dat er ook vele vriendschappen ontstaan. Dit maakt het allemaal erg leuk eigenlijk.

reactie op het samen slank community
de tweede reactie uit de samen slank community
De derde reactie uit de samen slank community
Vraag wanneer slaap je te veel

Hang ik hieraan vast of kan ik altijd uitstappen?

Het fijne van makkelijk afvallen is dat ze altijd heel transparant zijn. Je kan het nu tijdelijk proberen voor 1 euro en is het niets voor jou dan kan je altijd uitstappen. Na de proefperiode kost het wel 9,95 € dus als je enkel wil proberen moet je dit wel even in de gaten houden. Goed om te weten is dat het maandelijks opzegbaar is…

Wil jij ook genieten van de ondersteuning van een hele community?

Wanneer je hieronder op de knop drukt ga je meteen naar de Tijdelijke Actiepagina waar je voor slechts 1 Euro direct 30 dagen toegang hebt tot de Samen Slank Community!

Conclusie

Mijn eerste dertig dagen in de Samen Slank Community zitten er bijna op en ik ben eerlijk gezegd wel overtuigd om het nog een tijdje vol te houden. De recepten, toegang tot alle trainingen en de resultaten die ik nu reeds heb wil ik eigenlijk wel blijven zien. Als je nog twijfelt zou ik gewoon proberen voor die 1 euro en kan je zo een beetje rondkijken of het wat voor jou is. Misschien tot in de community?

Samen Slank Community

1€ daarna 9,95€ per maand
9

Prijs

9.0/10

Trainingen

9.0/10

Community

9.0/10

Communicatie

8.5/10

Makkelijk vol te houden

9.5/10