Perfect slapen in 7 stappen kopen? 2021 Review

  1. Home
  2.  – 
  3. Reviews
  4.  – Perfect slapen in 7 stappen kopen? 2021 Review

Omdat ik op liglekker.nl heel wat artikels schrijf over slapen heb ik voor jou (en natuurlijk ook voor mezelf 😉) het boek van William van der Klaauw gekocht en gelezen: namelijk ‘Perfect slapen in 7 stappen’. In deze bespreking geef ik jullie mijn eerlijke mening en ervaringen en bespreek ik wat je der nog allemaal bij krijgt, want het is niet enkel een boek wat je krijgt, er zijn nog enkele leuke extra’s en het allerbelangrijkst, misschien zelfs een goede nachtrust.

Wanneer je hier terecht bent gekomen gok ik dat je nog twijfelt om Perfect slapen in 7 stappen aan te kopen. Het is heel verstandig van je om eerst wat gebruikerservaringen te lezen vooraleer je overgaat tot de aankoop van iets, dat is iets wat ik zelf ook doe. 

 

Ik vertel je hier dan ook graag wat ik van het boek vind, uit wat het pakket allemaal bestaat en nog belangrijker of het voor me gewerkt heeft.

Groetjes,

Arthur

Afbeelding van de auteur van Perfect slapen in 7 stappen

Over de auteur (William van der Klaauw)

 

William van der Klaauw is onder meer bekend van zijn artikelen op de site Slaapwijzer.net en omdat zo goed als alle artikelen op deze site van zijn hand zijn, ben ik er bijna zeker van dat hij ook de eigenaar is. Hij noemt zichzelf een ervaringsexpert op het gebied van slapen en zegt op zijn website wars te zijn van kruidenmiddeltjes, kussensprays en andere zgn oplossingen die niet werken.

Ook is hij dus auteur van meerdere boeken waaronder ook ‘Perfect slapen in 7 stappen’ en het ebook dat gratis op zijn website te verkrijgen is ‘Kalmeer je gedachten en val in slaap’.

Wanneer je met hem mailt, reageert hij vrijwel dezelfde dag nog en ook is zijn website een autoriteit op het gebied van omgaan met slaapproblemen. Hij komt dus zeker authentiek over en geeft me een goede indruk.

Wat vind ik van het boek ‘Perfect slapen in 7 stappen’?

 

Nadat ik het boek op zijn website had besteld kreeg ik gelijk een mailtje met daarin alle info, alsook verschillende links naar de bonussen en een pdf-versie zodat ik direct aan de slag kon gaan. Omdat ik liever uit een echt boek lees dan op een scherm had ik besloten om te wachten tot ik het echte boek in handen had.

Het wachten was gelukkig van korte duur want de volgende dag stond de postbode al aan de deur met het boek ik zijn handen. Het zat verpakt in een stevige envelop en een leuke inleidende brief erbij van William zelf.

Ben er natuurlijk meteen ingedoken en moet zeggen dat het leest als een trein. Het is leuk geschreven, goed opgemaakt met leuke afbeeldingen en er staan een hoop interessante weetjes in.

Ik had het dezelfde dag nog uitgelezen!

Inhoud van het boek perfect slapen in 7 stappen review

De inhoud van ‘Perfect slapen in 7 stappen’.

 

Zoals het boek genoemd is, zo is het ook ingedeeld. Hij geeft je 7 stappen om ook werkelijk met je slaapproblemen aan de slag te gaan. Natuurlijk kan ik het hier niet heel uitgebreid over hebben want dan zou het boek geen zin meer hebben en wil natuurlijk ook geen plagiaat plegen. Je moet goed beseffen dat je deze problemen zelf moet aanpakken, maar dat is na het lezen van dit boek normaal gezien geen punt meer, als het geen medische condities betreft natuurlijk, raadpleeg dan best altijd de huisarts bij twijfel!

Ook krijg je na elke stap een handige link naar de site waar je bepaalde oefeningen en dingen die hij bespreekt nog nader kunt bekijken, super tof!

Heeft het mij geholpen?

 

Ik merk zeker al dat ik de slaap beter kan vatten en ben nog volop bezig met de stappen die worden aangereikt in het boek, sommige dingen duren namelijk wat langer eer je het effect zal gaan merken. Weet wel dat ik er goede hoop op heb want de veranderingen zijn al zeker te voelen. Heb meer energie overdag en mijn slaap- waakritme is zeker verbeterd.

giphy

Je krijgt zelfs extra’s!

 

Na het laatste hoofdstuk van het boek, krijg je als bonus 10 tips die je direct kan gaan toepassen en die me zeker geholpen hebben en nog steeds helpen. Doen dus!

Ook krijg je een persoonlijk consult van een slaapdeskundige, dit heb ik echter (nog) niet overwogen omdat het meeste na het lezen van dit boek al helemaal duidelijk was. Ook slaap ik sinds bij mij het slaapapneu syndroom is geconstateerd, lees hier hoe ik daarachter kwam, en nu dus slaap met een cpap toestel, wel redelijk goed.

 

Je krijgt ook nog een slaapchecklist, super handig om je voortgang bij te houden, dit geeft net dat steuntje in de rug.

We zijn er nog niet  want je krijgt zelfs een hele e-cursus erbij, ‘Dieper slapen’, waarmee je gaat leren hoe je ’s nachts beter door kunt slapen.

Ook krijg je toegang tot een speciaal leden gedeelte, maar heb hier eerlijk gezegd nog geen gebruik van gemaakt, misschien dat ik dat nog ga doen en je hier dan ook even laat weten hoe dat werkt en hoe mijn ervaringen ermee waren.

Wat vind ik minder goed?

 

Altijd eerst het slechte nieuws hebben ze mij vroeger eens geleerd. Dat valt bij ‘perfect slapen in 7 stappen’ gelukkig allemaal wel mee.

 

  • Je krijgt na je bestelling nog een week ofzo mailtjes, hierin pusht hij je een beetje om je aan te sluiten bij z’n forum, dit kan je negeren wanneer je er geen interesse in hebt.
Perfect slapen in 7 stappen - wat er goed aan is

Wat vind ik goed?

 

  • Het boek is leuk geschreven en leest als een trein
  • Staat boordevol tips, die je meteen kan toepassen
  • Duidelijk dat je het allemaal zelf moet doen
  • Ook nog eens vol interessante weetjes
  • De extra’s die je er nog eens bovenop krijgt

Conclusie

 

Helaas heeft een groot deel van onze bevolking steeds vaker te maken met slaapproblemen en dat je er eindelijk zelf wat aan kan doen, dat heeft dit boek voor mij wel bewezen. Na je bestelling kan je indien je dit wenst, meteen aan de slag gaan met je slaapproblemen.

Je zal nadat je de bestelling hebt geplaatst ook een paar mailtjes krijgen van William met tips en tricks die je meteen kan gaan toepassen. Ook kan je, net als ik , hem altijd een mailtje sturen en meestal antwoord hij dezelfde dag nog.

Het totaalpakket gaat je zeker ondersteunen om je slaapproblemen aan te pakken en heeft mij ook geholpen om de slaap sneller te kunnen vatten, het heeft me de ogen geopend voor dingen waar je niet direct aan zou denken dat het ook invloed zou kunnen hebben op je nachtrust.

De meeste afbeeldingen in deze review zijn afkomstig en de eigendom van slaapwijzer.net

Perfect Slapen in 7 Stappen

9.3

Inhoud

9.0/10

Leesbaarheid

10.0/10

Vormgeving

9.0/10

Toepasbaarheid

9.0/10