Hoofdkussen kopen? – Beste hoofdkussen 2021 Review

  1. Home
  2.  – 
  3. Reviews
  4.  – Hoofdkussen kopen? – Beste hoofdkussen 2021 Review

Het maakt niet uit of je nu op je zij, buik of rug slaapt. Een goed hoofdkussen is essentieel voor een goede nachtrust! Een hoofdkussen kopen is dan ook iets waar je best wat tijd en aandacht aan besteed. Word jij vaak wakker met nekklachten of rugpijn? Wist je dat je hoofdkussen misschien de boosdoener is? Hoog tijd dus om eens op onderzoek uit te gaan en dieper in het hoofdkussen te duiken 😊

Magic pillow staand

De Magic Pillow

 

Ik heb in mijn leven op heel wat hoofdkussens geslapen. Het is ook belangrijk dat je ééns in de zoveel tijd je hoofdkussen vervangt door een nieuw exemplaar. Bij mij was het een maand geleden weer zo ver. Na het lezen van de vele lovende gebruikerservaringen heb ik mijn gok deze keer gewaagd op de Magic Pillow.

Wat belooft de Magic Pillow?

 

De Magic Pillow garandeert dat je elke ochtend pijnvrij en met ontspannen spieren opstaat. Het is het hoofdkussen voor iedereen. Of je nu jong of oud bent, klein of groot, licht of zwaar, buik-, rug- of zijslaper bent. Het beste kussen waar je ooit op gelegen hebt.

Benieuwd Waar Je dit Magische Kussen kunt Bestellen?

Normaal betaal je 99€ maar Koop je via deze link dan Slechts 75€

Magic pillow vulling

Onderzoek naar het Beste Hoofdkussen

 

De mensen van hoofdkussen.com  hebben na jarenlang onderzoek misschien wel het beste hoofdkussen samengesteld. Het perfecte hoofdkussen zorgt er namelijk voor dat je nek in één lijn ligt met je ruggengraat. Ook is het belangrijk dat je hoofd, nek en schouders compleet ondersteund zijn en dit in elke slaaphouding!

De oplossing die ze hiervoor hebben gevonden zijn: koudschuimdeeltjes. Zoals je weet wordt koudschuim ook gebruikt in kwaliteitsmatrassen en verlengt zo onder andere de levensduur. De vlokken koudschuim haken in elkaar waardoor het kussen altijd op de juiste hoogte blijft.

Mijn Persoonlijke Ervaring met de Magic Pillow (review)

 

Wat me eerlijk gezegd over de streep heeft getrokken (naast de goede beoordelingen) is dat je het 30 dagen mag testen. Dus als het hoofdkussen niets voor me zou zijn geweest, had ik het gewoon kunnen terugzenden en had ik m’n geld teruggekregen.

Gelukkig kan ik je melden dat ik hier gelukkig geen gebruik van heb hoeven maken.

Tijdens het bestellen heb je de keuze uit 2 opties: Standaard gevuld of Extra gevuld. Hier zit natuurlijk ook een prijsverschil in. De standaard gevulde variant kost 59€ en de extra gevulde is iets duurder en kost je 65€. Omdat ik nogal zwaar ben en 1 meter 90 heb ik gekozen voor de extra gevulde variant. Ik las bij de gebruikerservaringen dat vooral vrouwen de standaard gevulde zelfs te dik gevuld vinden en op aanraden van hoofdkussen.com hebben ze er dan wat vulling uit gehaald en meldden ze dat ze na deze aanpassing lekker lagen.

De Magic Pillow wordt gratis verzonden en als je voor 17u besteld wordt het dezelfde werkdag nog verstuurd. Ik had het kussen na 2 werkdagen in huis, maar ik woon dan ook in België, misschien dat het dan wat langer duurt. Woon je in Nederland, dan heb je het kussen waarschijnlijk al de volgende werkdag in huis.

Benieuwd Waar Je dit Magische Kussen kunt Bestellen?

Normaal betaal je 99€ maar Koop je via deze link dan Slechts 75€

giphy

De Eerste Nacht met de Magic Pillow

 

Ik had al een speciaal kussen voor mijn Slaapapneu, maar vond deze toch niet lekker liggen. Ik was dus een beetje sceptisch of dit wel zou werken want ik slaap ook met een cpap-toestel. Het voelde een beetje vreemd toen ik het in m’n handen had maar toen ik erop ging liggen dacht ik: “nou, wat een verschil is dit kussen met m’n vorige kussen!” Ik voelde meteen dat m’n hoofd, nek en schouders goed ondersteund zijn, dat is wat je verwacht van een goed hoofdkussen! Ik ben genoodzaakt om op m’n rug te slapen anders zit m’n cpap-masker in de weg, maar ik was direct vertrokken naar dromenland.

Het komt vaak voor dat ik wakker word met een pijnlijke nek, maar ik kan jullie vertellen dat ik de volgende ochtend uitgerust, fris en fruitig wakker werd en nog belangrijker, zonder pijn!

De Volgende Nachten

 

Toen ik de 2de nacht ging slapen, merkte ik dat m’n kussen meteen goed lag. Dankzij het koudschuim was het kussen nog altijd in dezelfde vorm en ook toen vertrok ik meteen naar dromenland. De nachten die daarop volgden weer precies hetzelfde, elke keer heerlijk geslapen en uitgerust wakker worden de volgende morgen. Toen wist ik dat ik hier een review over moest schrijven, dit gun ik iedereen!

Magic pillow met gewichten

Benieuwd Waar Je dit Magische Kussen kunt Bestellen?

Normaal betaal je 99€ maar Koop je via deze link dan Slechts 75€

Nog wat extra informatie

 

De Magic Pillow weegt zo’n 1700 gram en de afmetingen zijn 50 x 17 x 14 cm. 

De tijk (hoes) is van Tencel en dit is zeer goed vochtregulerend. De tijk is elastisch en past zich daardoor makkelijk aan jou lighouding aan. Deze is natuurlijk ook wasbaar.

De vlokken zijn gemaakt van Polyether en het kussen is beschikbaar in 2 uitvoeringen: standaard gevuld of stevig gevuld. Je kan de inhoud van het kussen naar wens vullen moest het kussen voor jou wat te hoog liggen. Dit gaat heel gemakkelijk.

Ze beloven dat de Magic Pillow zo’n 10 jaar meegaat!

Magic Pillow

75€
9.6

Kwaliteit

9.5/10

Anti-Allergisch

10.0/10

Vormgeving

9.0/10

Helpt bij nachtzweten

9.5/10

Ergonomie

10.0/10